Kontakt

Kulturno društvo Graška Gora
Graška Gora 26
2381 Podgorje pri Slovenj Gradcu

Telefon:
03 / 891 30 00

Mobilni telefon:
031 / 614 280

E-pošta:
info@festival-gg.si


Novice in dogodki

02. junij 2008

Obvestilo za nastopajoče

Studijski posnetek nove instrumentalno-vokalne skladbe za festivalsko zgoščenko pošljite na naslov založbe Zlati Zvoki najkasneje do 15.7.2008 (Založba Zlati Zvoki, Kosovelova 29, 1410 Zagorje) s pripisom »Graška Gora 2008«.

Posnetki, ki ne bodo zadovoljive kvalitete, ne bodo uvrščeni na festivalsko kaseto in zgoščenko!

Organizator festivala in VTV Studio si pridržujeta pravico, da lahko ansamble, ki na samem festivalu ne bodo izvedli skladb v primerni kvaliteti, izrežeta iz festivalske oddaje, ki se bo predvajala na 3. TV mreži.

Vrstni red ansamblov na samem festivalu določi organizator. Termin tonske vaja za posamezen ansambel bo objavljen na spletni strani http://www.festival-gg. Prosimo, da tonsko vajo opravite točno in dobro, saj je to predpogoj za vašo dobro izvedbo ter same posnetke, ki bodo nastali zaradi snemanja televizijske oddaje.

Ansamble, kateri še niste poslali promocijskega materiala (plakati, vizitke, opis,…), naprošamo, da to storite najkasneje do 30.7.2008.

Nadaljne informacije (o tonski vaji, vrstni red,…) se bodo sproti objavljale na naši spletni strani http://www.festival-gg, vprašanja nam lahko pošljete tudi po e-pošti: info@festival-gg.

Ansamble naprošamo, da se za festivalski nastop dobro pripravijo!

Dobrodošli na festivalu Graška Gora poje in igra!